امیر خسروانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کرمانشاه جایگاه چهارم را در سهمیه تسهیلات اشتغالزایی روستاییان دارد، اظهار داشت: این تسهیلات با نرخ ۴ و ۶ درصد برای مناطق مرزی و روستایی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه افرادی که ظرفیت ایجاد اشتغال در روستاها را داشته باشند، می توانند از این تسهیلات استفاده کنند، افزود: این تسهیلات موجب اشتغالزایی در روستاها میشود.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه با بیان اینکه تسهیلات اشتغالزایی موجب رونق مناطق روستایی میشود، تصریح کرد: پرداخت این تسهیلات باعث شده که یک انقلاب و جهشی در حوزه اشتغالزایی در روستاهای استان کرمانشاه ایجاد شود.
وی گفت: با توجه به اینکه شغلهای ایجاد شده زمینهساز یجاد شغل های دیگری نیز شده است، به نوعی زنجیره ای از اشتغال در روستاها به ویژه روستاهای هدف گردشگری ایجاد کرده است.
خسروانی بازگشت روستاییان مهاجرت کرده به شهر را یکی دیگر از مزایای اعطای این تسهیلات دانست و افزود: با اجرای این طرح شاهد مهاجرت معکوس روستائیان هستیم.
وی بیان کرد: نیروی کاری اگر بداند در روستا صاحب شغل می شود و هزینه های زندگی در روستا نیز معقولتر و منطقیتر از هزینه های زندگی در حاشیه شهر است، قطعاً اصرار نخواهد داشت که در حاشیه شهر و با یک وضعیت نابسامان زندگی کند بلکه تمایل بیشتری دارد که به روستای خود بازگردد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه از اختصاص یک و نیم میلیارد دلار، معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان به این امر خبر داد و تصریح کرد: این روند شدت بیشتری داشته باشد و حداقل باعث تثبیت جمعیت در روستاها شود.
خسروانی بیان کرد: 1100میلیارد تومان به استان کرمانشاه اختصاص داده شده است که ۵۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات اشتغال و ۶۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات بازسازی مناطق زلزلهزده در نظر گرفته شده است.
نظر شما